Nyomtatás
PDF

Campagnolo Standard

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Szoros együttműködésben a Campagnolo design és mérnök csapattal az SRM kifejlesztette az egyedülálló PowerMeter és hajtómű kombinációját, amely képes pontos és megbízható adatokat szolgáltatni, miközben megtartottuk a fölényes és klasszikus esztétikai értékét a Campagnolo márkának.

Az SRM Campagnolo PowerMetert versenyeken teszteltük és az általunk jóváhagyott csapat az Omega Pharma-Lotto lett. A 2011-es szezonban a csapat az SRM Campagnolo Training Systemmel edzett és versenyezett, amely hozzájárult, hogy értékes adatokat és visszajelzéseket kapjunk erről az exkluzív rendszerről. Ezen túlmenően, Philippe Gilbert és André Greipel több versenyen is nyert, beleértve a 2011-es Tour de France szakaszait is melyen az SRM Campagnolo Training Systemmel hajtottak.

Az SRM tervező csapat kombinálja a kerékpárosok visszajelzéseit és kutatásra, vizsgálatokra fordítja, ami fokozott pontosságot eredményez ± 1,5%. Egy jobb nyúlásmérő kialakítás, áramköri elemek és gyártási folyamat mind fontos tényezők az SRM folyamatos innovációjában. Mint egy végrendelet, SRM és Campagnolo megbízhatóság, minőség, és tartósság, három év garancia hajtókarokra, csapágyak, PowerMeter, PowerControl és az akkumulátorok.

Hajtómű: Campagnolo Carbon Ultra TorqueTM, Hajtómű hossz: 170-175 mm

Lánctányérok: Campagnolo 11 Sebességes ​​XPSSTM, Standard: 39/53

Csavarkör Átmérő: 135 mm

Középcsapágy: Campagnolo CULTTM kerámia csapágyak, a szállítási csomag része
BB csésze: 6 különböző szabvány rendelkezésre (ITA, BSA, BB30 68x42, 86.5x41, BB30 68x46, BB jobbra), ezek nem szerepelnek a szállítási csomagban

Tömeg: 780 gramm PowerMeterrel, hajtókarokkal, CULTTM bearrings és lánctányérok

Nyúlásmérők: 8

Fordulatszám tartomány: 30-255 rpm

Teljesítmény tartomány: 0-4096 Watt

Vezetékmentes Protocol: vezeték nélküli ANT + Sport

Pontosság: + / - 1,5%

Elem élettartam: 1400 óra használat

Q-faktor: 145,5 mm

Kompatibilis a vezeték nélküli PowerControl 7-el és a PowerControl VI-al.

SRM