Nyomtatás
PDF

Szakvélemény

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

PRECIZITÁS:

* Az SRM mintául szolgáló termékeket teremt a kerékpáros erőmérés tekintetében. Az SRM tapasztalatot szerzett mint fejlesztő és mint az első hajtóműre szerelt kerékpáros erőmérő ngyártója. .
* Az SRM Training System és ergométerek hajszálpontosságukat és minőségi gyártásukat független tudósoknak és az általuk szervezett szemléknek , konferenciáknak köszönhetik.
* Fontos, hogy az SRM PowerMeter pontosságát megmutassuk amely megkülönböztet minket a konkurenciától. Az SRM az egyetlen erőmérésre szakosodott gyártó melynek termékei direktben és élőben is kalibrálhatóak és offset frekvenciát mutat a felhasználónak.
* Az SRM a Vishay Micro Measurements (Vishay Intertechnology, Inc.) -vel közösen dolgozik, mely a vezető gyártója a méréstechnológiának, egyéni  designing custom strain gauges, which increase each unit’s measurement precision.
* Továbbfejlesztett nyúlásmérő fejlesztés, nyomtatott áramköri összetevők & gyári folyamatok növekedése minden évben nagyobb mint 1.5% és minden évben ennyivel növekszik.




MINŐSÉG:

* Az SRM a legjobb minőségű nyersanyagokat használj az erőmérők létrehozásakor. Az SRM-nek hosszú távú együttműködése van kereskedőkkel ami biztosítja, hogy a legjobb minőségű anyagok kerüljenek az SRM Training System minden darabjába. Ez garantája a páratlan szakmai tudást az előállítás közben, ennek eredményeként előáll a világ legjobb kerékpáros és triatlon erőmérő szerkezete.
* Nincs felseleges összeállítás házilag! Minden egyes SRM Training Systemet hozzáértő mérnökeink szerelik össze Colorado Springsben, az USA-ban vagy Jülichben, Németországban. Nincs összeszerelés kihelyezés vagy tömeggyártás.
* Minden SRM termék egy kiterjesztett minőségi vizsgálaton megy keresztül mielőtt a vásárlókhoz eljuttatnánk.
* Egyes termékeink minőségében nincseneh hatalmas minőségi eltérések, de hogy ezen is javítsunk, állandóan fejlesztünk, fejlődünk, javítunk a munkánkon. Az SRM vevőtámogató csoportja minden egyes vevővel páratlanul bánik. Meg szeretnénk bizonyosodni, hogy ha ön az SRM Training Systemre költi a pénzét akkor örömöt is kapvele és boldog lesz.



TARTÓSSÁG:


* Az SRM Training Systemet az idő teszteli, versenyeken bizonyít, a PowerMeter olyan tartós, hogy több szezonnyi kemény edzést kibír, és mindegy hol használja az ember a Tour de Franceon vagy egy helyi időfutamon.
* Nézzünk szembe a tényekkel, a víz és az elektronika nem fér meg egymás mellett. Az SRM PowerMeter vízállóssága olyannyira fejlett, hogy bármit is önt rá, vagy bármennyi víz éri is edzés vagy verseny közben biztos lehet benne, hogy nem hat rá.
* Az SRM PowerMeter egyszerű kialakítása síma működést, hatékony erőmérést biztosít. Az SRM rendszerben nincs ragasztás, mágneses kosz, hulladékok vagy véletlen leeső lánc.
* Az SRM PowerMeter váza maximalizálja a merevséget a helyes erőmérésért, miközben az alacsony tömeg biztosítja a versenyképességet. A 2011-es Tour de Franceon, 112 versenyző használta az SRM rendszert!
* Amennyiben az SRM PowerMeterét vissza kell küldenie javításra, vagy rutin szervízre, akkor az egész rendszer komplett kivizsgáláson esik keresztül, amelyben tisztítás, tesztelés és beállítás is szerepel.

SRM