Nyomtatás
PDF

Ergometer

Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 

Az SRM Ergométer: Hatalom a laborban

A pontos eredményekhez, szakmailag tesztelve

Az SRM Ergométert azért terveztük, hogy szimluálni tudjuk a kerékpározást tudományos tesztelésre, fejlesztésre és magas szinten megfigyelt edzésre. Az ergométert a világ egyetemein és laborjaiban, edzőtermekben, nemzeti intézeteknél és triatlon szövetségeknél használják.

A cél az volt, hogy nem csak egy újabb otthon építésére tréner, de a high-end készülék a legjobb szakemberekkel és a tudomány. Így kezdtük gyűjteni egy katalógust a specifikációk. A követelményeket a szakemberek, orvosok és kutatók is szem előtt tartva fejlesztetik az ergométert - ahol nélkülözhetetlen a totálisan pontos eredmény szinte kötelező.

   * Ergométer, SRM integrált SRM Training Systemmel - Tudományos verzió (0.5%-os pontosság) A Powermeter vezetékmentes előkészítéssel rendelkezik.
   * Teljesen állítható: a nyereg és kormány pozíciót könnyedén gyorszárakkal lehet beállítani, minden testhelyzetnek megfelelően - verseny vagy pihenp pozícióba. A kerékpárosok magassága 140 és 200 cm között változik.
   * 151 mm széles középrész.
   * Egyénileg beállítható hajtómű hossz. 150 - 190 mm, 2.5 mm-es lépésekkel.
   * Könnyen gördülő csapágyakkal, mesteri fékekkel, 20-2500 wattos fékerővel, 4000 wattos rövid lépésekkel.
   * Polar pulzusmérő övekkel kompatibilis
   * Robusztus alumínium váz kialakítás (100 kg maximális tömeg) és rozsdamentes acél részekkel, s ez lehetővé teszi a nagy pontosságú méréseket és évekig megbízhatóan alkalmazható.
   * A mozgási energia szimulálására két cserélhető lendkerék mellyel szenzációsan élvezhető a kerékpározás nagy és reális sebességnél is. Továbbá a kerekekhez 14 sebességes Rohlhoff agyakat szereltünk kisebb átalakításokkal, hogy a sportoló tömege lehetővé tegye a valós feltételek maximális szimulációját.
   * Az SRMWin szoftverrel - mely része a csomagnak - könnyen készíthetünk különböző teszteket.
   * Minden adat megjelenik a képernyőn online módban és automaitkusan elmenti. Az adatokat az SRMWin szoftverrel lehet elemezni.
   * Szükségletek: Számítógép, Microsoft XP, Vista vagy 7 (32/64 bites) operációs rendszer, USB port vagy RS232 port.

Technikai adatok

Alkalmazási területek

SRM