Nyomtatás
PDF

Technológia

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

 

Az SRM Training System egyesíti a szükségleteket és mindazt nyújtja ami az edzésekhez elengedhetetlen. Minden szükséges eszközt biztosít egy egyesített edzőcsomagban:

* PowerMeter - Erőmérő
* PowerControl - Erő irányítópult
* heart rate and speed sensor - pulzusmérő és sebesség érzékelő
* SRM Software for Windows and Mac OS  - SRM szoftver Windows és MAC operációs rendszerekre.

Az erőmérő egy hajtókarból, lánctányérokból és mérőegységből álló szerkezet. A mérőegység mely speciálisan hőkezelt aluminiumból készült a hajtókar és a lánctányérok közt helyezkedik el: számítógéppel tervezett gyárilag előállított forgatónyomaték átalakító mely nagy pontosságával  minőségi alapot teremtett. Az erő mérése visszahatás nélkül történik, így nincs energiaveszteség. Az erőmérő hőmérséklet kiegyenlítővel van ellátva, 100% minőségű és természetesen vízálló.

Az erő irányítópult élő adatokat közöl és eltárolja a vezetékmentes kapcsolaton érkező adatokat amelyek az SRM erőmérőből érkeznek, csakúgy mint a sebesség és pulzusmérőből. Ezeket később letöltheti számítógépére. Emelett természetesen az erőt, a fordulatszámot és energiafelhasználást, sebességet, távolságot, pulzust, magasságot és hőmérsékletet is méri.

Az SRM szoftver Microsoft Windows vagy Mac OS operációs rendszereken futtatható, amelybe letöltheti edzéseinek és versenyeinek adatait. Eztán dolgozhat az adatokkal, elemezheti, nyomtathaja, exportálhatja, vagy e-mailen elküldheti edzőjének.

SRM